Vágólapra másolva!
Craig Pollock ausztráliai sajtótájékoztatóján bejelentette, nincs minden veszve Jacques Villeneuve Forma-1-es jövőjét illetően, a kanadai ugyanis jövőre a McLarennél lesz tesztpilóta. Villeneuve 2005-ben állítólag a mezőnybe is visszatér.

Újabb fordulat Villeneuve-ügyben: azok után, hogy a BAR-nál világossá tették, nem tartanak igényt a kanadai szolgálataira, mindenki elkönyvelte, véget ért a '97-es világbajnok Forma-1-es karrierje. Menedzsere és barátja, Craig Pollock azonban az ausztráliai Surfer's Paradise-ban, a múlt hétvégi CART-futam helyszínén tartott sajtótájékoztatóján bejelentette, van még remény a folytatásra, mégpedig nem is akárhol.

Villeneuve állítólag megegyezett a McLaren-Mercedesszel, így jövőre Alexander Wurz és Pedro de la Rosa mellett az istálló tesztpilótája lesz. Illetőleg lehet, hogy az osztrák helyét örökli meg, Wurz nevét ugyanis ismét sokat emlegetik a Jaguarral kapcsolatban. A GP2003 magazin, valamint az ORF osztrák rádió értesülései szerint Villeneuve-nek ráadásul csak a 2004-es esztendőt kell kibírnia tesztpilótaként, merthogy 2005-től akár versenyzői státust is kaphat.

Hogy a wokingiaktól vagy mástól, azt egyelőre nem tudni (sőt azt sem, hogy a 2004-es idényt követően Villeneuve akar-e még egyáltalán versenyezni), Pollock mindenesetre megfogalmazta célját: "Egyelőre az a legfontosabb, hogy Villeneuve-nek jövőre legyen állása, minden más csak ezután jöhet szóba."