Vágólapra másolva!
Amennyiben hinni lehet a boxkörnyéki zuhanyhíradónak, úgy a McLaren a két hét múlva sorra kerülő Magyar Nagydíjon jelenti be, hogy melyik két pilóta alkotja majd a wokingiak jövő évi csapatát.

Az idei szezonban David Coulthard és Kimi Räikkönen kormányozza a két Ezüst Nyilat, azonban egyre többször és több helyről hallani, hogy a kétszeres világbajnok Mika Häkkinen társaként 1998-ban konstruktőr-világbajnoki címet szerző skót pilóta távozik Ron Dennis csapatától.

Az egykoron a világbajnoki esélyesek között is emlegetett Coulthard Häkkinen visszavonulása után a McLaren nagy öregje lett, hiszen a fiatal finn tehetséget, Kimi Räikkönent kapta csapattársul. Első közös szezonjukban, 2002-ben még megelőzte az ifjú titánt a világbajnoki pontverseny összesítésében - igaz, a végső győztes Michael Schumachertől nem kevesebb, mint 103 ponttal maradt el -, idén azonban már csak "bottal ütheti" a finn nyomát.

Az utóbbi időben olyan hírek reppentek fel, hogy esetleg a Williams pilótája, Juan Pablo Montoya ülhet Coulthard helyére, azonban Ron Dennis csapatfőnök a Német Nagydíjat követően kiállt a skót mellett, és azt mondta, hogy ameddig a csapat érdekei megkívánják, marad a jelenlegi felállás.

A 32 esztendős Coulthard 1996-ban érkezett a wokingiakhoz, így amennyiben jövőre is marad az idei McLaren-kettős, 2004-ben a kilencedik szezonját kezdheti meg jelenlegi csapatánál.