Vágólapra másolva!
A hétvégi Forma-1-es San Marinó-i Nagydíjat az ötszörös világbajnok német Michael Schumacher nyerte Ferrarival, Ralf öccse Williamsszel negyedik lett. Úgy, hogy édesanyjukat a verseny előtt vesztették el. Képek szöveg nélkül.
Schumacherek - képek szöveg nélküljavascript:open_doc('http://www.origo.hu/galleries/Forma200342216753/index2.html',500,420)

Versenyzőtársaik, csapatvezetők nem győzték elismerni a Schumacher fivérek nagyságát és döntésük helyességét, ahogy a nemzetközi sajtó is "melléjük állt". A Magyar Távirati Iroda által idézett német újságok általában Michael Schumacher magánügyeként értékelik, hogy édesanyja halála ellenére indult és győzött a San Marinó-i Nagydíjon, néhány lap azonban kritikával illeti az ötszörös világbajnokot.

Wiesbadener Kurier: "Ha valaki még nem lett volna meggyőződve Michael Schumacher nagyságáról, azt húsvét vasárnapján meggyőzte a világbajnok. Schumi könnyei ugyanolyan méltóságteljesek voltak, mint a versenyen mutatott teljesítménye."

Ruhr Nachrichten: "Senkinek sem áll jogában megítélni, hogy a Schumacher fivérek helyesen cselekedtek-e azzal, hogy rajthoz álltak Imolában. A gyász mindenkinek a legbensőbb magánügye."

Törékeny az új Ferrari/sport/f-1/20030422torekeny.htmlAgyrém Ralf Schumi menesztésének híre/sport/f-1/20030422agyrem.htmlSchumacher Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=25513Ralf Schumacher Fan Klubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=25949

Westdeutsche Zeitung: "Egy gyenge idény első csúcspontja - Michael Schumacher ezúttal nem mondhatott nemet. Ralf pedig kiállt bátyja döntése mellett. Ilyen egyszerű a valóság a Forma-1-es cirkuszban."

Westdeutsche Allgemeine Zeitung: "Banális és ízléstelen az a felvetés, hogy illetlenség volt-e a Schumacherek részéről az imolai indulás. Ez az ő személyes döntésük volt, melynek helyességét csak ők ítélhetik meg. Annyi biztos, hogy anyjuk emlékének megfelelően határoztak."

Badisches Tagblatt: "A két Schumi viselkedését tarthatjuk profinak, teljesítményét pedig hősiesnek. De az indulásuk a sztárvilágra jellemző eltompultság jele is lehet. El kellene gondolkozni a tetteken, az életen, mindenkinek saját magán."