Vágólapra másolva!
Az ötszörös világbajnok Michael Schumacher szenzációs, 1:20.628 perces pályacsúccsal volt a leggyorsabb a Forma-1-es San Marinó-i Nagydíj első, pénteki időmérő edzésén.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A McLaren-Mercedes két pilótája kezdte a gyakorlást, de Kimi Räikkönen és a skót David Coulthard is alaposan elmaradt Michael Schumacher tavalyi, 1:21.091-es rekordjától. Őket az idén már két harmadik helyet szerző spanyol Fernando Alonso követte, azonban ideje nem igazolta az előzetes várakozásokat. Negyedikként a múlt pénteken interlagosi győztesnek nyilvánított Giancarlo Fisichella próbálkozott, és kiváló részideje, átmeneti vezető pozíciója ellenére csak Räikkönen és Coulthard mögé került.

A tavaly hétszer az első rajtkockából rajtoló Juan Pablo Montoya végig remek ritmusban száguldott, s kiváló eredménnyel került az élre. Nála is sokkal gyorsabb volt Rubens Barrichello, s 1:21.082-es pályacsúccsal szerezte meg az első helyet. Ezzel nem volt vége a rekorddöntésnek, jött ugyanis az ötszörös világbajnok Michael Schumacher, s közel fél mp-cel megelőzte csapattársát!

Mosley nem ígér több változást/sport/f-1/20030417mosley.htmlA HANS mentette meg Alonsót Brazíliában/sport/f-1/20030417hans.htmlFutamokról vitázva (be-szólhatsz, de vigyázva!)http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=53598Ferrarihttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=27940

A délelőtti szabadedzés legjobbja, Ralf Schumacher ugyancsak jó időt ért el, de még így sem tudta megközelíteni bátyját. Az 1997-ben világbajnok Jacques Villeneuve szintén kiválóan szerepelt, s az ötödik helyre került, közvetlen a McLaren sztárjai elé. Nem sokáig örülhetett ennek, mert csapattársa, Jenson Button megelőzte.

A Brazil Nagydíjhoz hasonlóan újra meglepetést okozott Mark Webber. Igaz, elmaradt az interlagosi edzéseken elért első és harmadik helyétől, de valószínűleg az ötödik pozícióval is elégedett volt. Csak a Ferrari és a Williams versenyzői voltak gyorsabbak az ausztrálnál.

A vasárnapi futam rajtsorrendjét a szombati, 14 órakor kezdődő második időmérő edzés határozza meg.