Vágólapra másolva!
A Toyota, a BAR-Honda és a Renault után negyedikként, az interneten viszont elsőként mutatta be idei autóját, az R4-et a Forma-1-es Jaguar-Cosworth istálló.

David Pitchforth technikai igazgató szerint az új modell hagyományosabb, mint a tavalyi, ennek ellenére jobb eredményeket remél, mint a 2002-es szezonban.

Merész tervek a Toyota F1-nél/sport/f-1/20030108meresz.htmlA BAR-Honda is bemutatta idei F1-autóját/sport/f-1/20030114abarhonda.htmlA Renault is bemutatkozott/sport/f-1/20030120forma1.htmlAz [origo] F1 őrültjei!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30597

"Sokat tanultunk a hibákból, hiszen az előző idényben nem úgy szerepeltünk, mint ahogy szerettünk volna. Az R4 tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy megbízható és biztonságos legyen, végig bírja a futamokat. Ezek alapvető dolgok, tavaly mégis sok gondunk volt, s mire felülkerekedtünk a problémákon, már majdnem véget ért a szezon" - mondta, arra utalva, hogy a csapat csak hetedik lett a konstruktőrök között. A Jaguar-Cosworth két új pilótával, az ausztrál Mark Webberrel és a brazil Antonio Pizzoniával vág neki a március 9-én kezdődő sorozatnak.

A következő (már nyilvánosságra hozott) autóbemutatók
Williams-BMW: január 31., Barcelona
Ferrari: február 7., Maranello
Sauber-Petronas: február 9., Zürich

A Jaguar-Cosworth előtt a Toyota, a BAR-Honda és a Renault mutatkozott már be.