Vágólapra másolva!
A 2003-as Forma-1-es szezonban a BMW-Williamsnek kellene megtörnie a Ferrari egyeduralmát, s harcba szállnia a világbajnoki címért. Frank Williams csapatának nem lesz könnyű dolga, mert - mint nyilatkozatában mondja - az olasz istálló kiváló, Schumacher pedig páratlan versenyző.

"Idén a Ferrari és Michael zseniálisak voltak, óriási ugrásra van szükségünk, hogy beérjük őket. De a szigorú szabályok miatt csak kis lépésekkel haladhatunk, nem csinálhatunk forradalmat" - mondta a jövő évi kilátásokról a csapatfőnök.

"Így kevés esélyünk van felvenni a harcot, ezt én sajnálom a legjobban. De őszinte vagyok. A nagy probléma mindannyiunknak Michael Schumacher. A mi pilótáink, Juan Pablo Montoya és Ralf Schumacher nagyon erős egyéniségek, de Michael egyenesen páratlan" - jelentette ki Williams.

Az angol szakember persze azért javulást remél néhány dologtól: "A 2003-as kocsinak megbízhatóbbnak kell lennie. Idén bármilyen rosszak is voltunk, hétszer szereztünk pole pozíciót, de csak egy győzelmet arattunk. Fontos tehát az edzésformánkat átmenteni a versenyekre."

Megszűnik az Arrows/sport/f-1/20021212megszunik.htmlBMW-Williamshttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=25555Schumi szerint 2003 izgalmas lesz/sport/f-1/20021211schumi.html

A sportág pénzügyi gondjairól Williams a következőket mondta: "A dohányreklámok tilalma nem katasztrófa. Elég időnk van felkészülni rá. Az általános baj, hogy a szponzorok csak a győzteseket szeretnék támogatni. A szakadék egyre szélesebb a kicsik és a nagyok közt. Komoly veszély, hogy egyre kevesebb istálló lesz képes megállni a saját lábán."

Williamsék mindenesetre most nyugodtak lehetnek: egyik fő támogatójuk, a brazil állami olajvállalat, a Pertobras 2004 végéig szerződést hosszabbított a csapattal.