Vágólapra másolva!
Jacques Villeneuve jót nevetett régi vetélytársán, Michael Schumacheren, miután a Ferrari pilótája elől csapattársa, Rubens Barrichello elhalászta a győzelmet az Amerikai Nagydíj látványosnak szánt befutóján.

1997 világbajnoka szerint az incidens kínos ugyan a Forma-1-nek, de az embereknek nem szabad túl komolyan venniük. A kérdésre, mely szerint az eset nevetségessé tette-e a sportot, Villeneuve azt mondta: "Igen, de ez vicces volt, úgyhogy kit érdekel?"

Villeneuve reformálna a Forma-1-en20020307villeneuve.htmljv-world.comhttp://jv-world.com/EN/Home/page_2.shtmlVilleneuve Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=21123

Villeneuve és Schumacher azóta sem esznek egymás tenyeréből, mióta az 1997-es világbajnoki címért vívott csatájuk egy ütközéssel és a kanadai győzelmével ért véget. Ennek tudatában nem meglepő, hogy az Indianapolisban pontot szerző Villeneuve örömére rátett egy lapáttal a Ferrari befutója.

"Nyilvánvalóan fej fej mellett akartak végezni, de nem vagyok benne biztos, hogy Rubens győzelmét tervezték" - mondja Villeneuve. "Szerintem Rubens meglepte kicsit, ami elég mókás! Játsszák a játékaikat, és most Michael ráfaragott, amin jót nevettem."