Vágólapra másolva!
A Williams és a Ferrari is új motort vet be a Forma-1-es Olasz Nagydíjon, igaz, míg a Ferrari a kvalifikációra készített hajtóművet, a Williams magára a versenyre.

Bennfenntesek szerint a Ferrari új erőműve jóval nagyobb teljesítményre képes elődjénél, így szeretné a csapat kihasználni a monzai pálya gyorsaságát - ahogy tette azt tavaly a Williams.

Bár a BMW is elvégezte a maga fejlesztéseit, a Ferrari erejéről elárul valamit a múlt heti monzai teszt: a nem hivatalos sebességmérésen Rubens Barrichello gyorsabbnak bizonyult a legjobb williamses eredményénél.

Az Olasz Nagydíj/sport/f-1/20020911azolasz.htmlA monzai tesztek/sport/f-1/20020906barrichellosiker.htmlmonzanet.ithttp://www.monzanet.it/BMW-Williamshttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=25555Ferrarihttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=27940

Juan Pablo Montoya, a Williams kolumbiai versenyzője nem aggódik a Ferrari miatt, a BMW-motorok erejére és megbízhatóságára hivatkozva. Tavaly Montoya Monzában szerezte élete első Forma-1-es győzelmét.

Sam Michael, a Williams főmérnöke a Michelin-gumikról sem feledkezett meg, melyeknek kiválóan fekszik az északolasz pálya; vagy itt, vagy a következő futamon, Indianapolisban arathat még idén győzelmet a grove-i istálló.