Villeneuve szerint McRae kéne a Forma-1-be

Vágólapra másolva!
Jacques Villeneuve, a Forma-1-es BAR-Honda pilótája azt találta mondani, hogy a száguldó cirkusz mai mezőnye nem éppen színes, olyan egyéniségekre lenne szükség, mint a ralibetyár skót Colin McRae. Az 1997-es F1-bajnok kanadai szerint McCrash simán megállná a helyét amúgy akárhol.
Vágólapra másolva!

"A Forma-1 pillanatnyilag szűkölködik egyéniségekben, McRae biztosan felkavarná az állóvizet, megvan hozzá minden adottsága" - nyilatkozta Villeneuve a skót The Herald magazinnak. "Tudom, hogy tesztelt már F1-es autót, s valljuk be, semmiképp sem lenne sokkal rosszabb, mint például a Jaguar friss igazolásai."

A 31 éves Villeneuve ezzel a kijelentésével ugye nemcsak a rali-világbajnokság 1995-ös győztesét, a méltán népszerű, 34 esztendős McRae mestert dicsőítette, de "adott" szépen a Jaguarnak is. Amely az elmúlt idényben csak a hetedik helyen zárt, s ahonnan azóta mindkét pilóta távozott (jövőre az északír Eddie Irvine és a spanyol Pedro de la Rosa helyett az ausztrál Mark Webber és a brazil Antonio Pizzonia ül majd az autókban). Illetve menesztették Niki Lauda csapatfőnököt és Günther Steiner technikai igazgatót is.

WRChttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=30278Torma-1http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=38634Villeneuve-nek stílusváltás kellene/sport/f-1/20021105damatta.htmlMcRae új navigátorral ralizik/sport/automotor/20021008mcrae.html

"Colinnal hatalmasat nyerne a Forma-1" - tette még hozzá Villeneuve, aki egy edinburghi Honda-márkakereskedésben pózolt a minap. Annak, hogy McRae váltana, realitása persze semmi, a látványos és rettentő gyors autózásáról híres skót nemrég szerződött az "örök második" Fordtól a feltörekvő Citroënhez. Hátha újra világbajnok tud lenni - mert a futamgyőzelmek tekintetében csúcstartó McRae nyerni akar, a WRC-ben.