Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A közös mozit, színházat is nagyon tudjuk élvezni, utána pedig egy kellemes vacsorát ajánlok. Szép közös élményeink lehetnek a mai napon, amelyre még sokáig emlékezni fogunk. A házasságban élők is felpezsdíthetik kapcsolatukat, valami izgalmas új programmal, amely segítségével ki tudnak törni a szürke hétköznapokból.

A Hold már a Bak csillagjegyben tartózkodik. Reggel nehezen ébredünk, minden lassabban megy, szánjunk egy kicsit több időt a készülődésre és munkába menet az utazásra. Csontjainkat, térdeinket, izületeinket óvjuk, ez a nap nem a legalkalmasabb arra, hogy erőteljes sportolásra szánjuk rá magunkat. Emellett ez a nap mindenféle bőrápolásra is nagyon alkalmas. Érdemes tehát szabadidőnkben inkább visszavonulni és bőrünk, hajunk, körmeink állapotára koncentrálni. Ilyenkor kedvező hatásúak a haj- és arcpakolások.

Barátság-horoszkóp sms-ben
Szeretnéd tudni, kivel tudsz leghamarabb egy hullámhosszra kerülni? Lehet, hogy mást vársz a barátodtól, mint amit adni képes? Küldj egy sms-t és mi segítünk!



Lelkünk is "megköveteli", hogy sokat foglalkozzunk vele. Tegyük is meg ezt, hiszen ellenkező esetben pszichoszomatikus tüneteket észlelhetünk saját magunkon. Sok régi, gyermekkori élményünk eszünkbe juthat ebben az időszakban, javarészt olyanok, amelyeket még nem sikerült feldolgoznunk. Az égi konstellációk kedveznek nekünk abban, hogy meg tudjuk élni ezeknek érzelmi tartalmát, így segíthetünk magunknak feldolgozni negatív élményeinket.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.