Borzalmas, kegyetlen dolgot tett egy gyerekkel az óvónő

Vágólapra másolva!
Népharag zúdul egy brit óvónőre azért, mert kegyetlen dolgot művelt egy gyerekkel. Az esetről videófelvétel is készült, a nő több hónapra börtönbe kerül.
Vágólapra másolva!

Öt hónapra rács mögé került és népharag zúdult egy óvodai dolgozóra, aki kegyetlen dolgot művelt az egyik kisgyermekkel. A biztonsági kamerák minden rögzítettek - írja a Bors Online.

Az oldal azt írja a Daily Starra hivatkozva, hogy Helen Walkert zavarta egy gyerek sírása, ezért étellel tömte be az óvodás száját. Ezután a nő egy másik gyerekre akarta fogni az ügyet, de a felvételek lebuktatták.

A nő emiatt öt hónapra börtönbe kerül.

A helyi rendőrség azt írja, hogy az óvoda többi alkalmazottja helyesen cselekedett, amikor azonnal léptek, és végig segítették a nyomozást. Az oldal megemlíti, hogy a nő korábban már egyszer bűnösnek vallotta magát gyerekbántalmazási ügyben.

2023-ban több olyan gyerekbántalmazási esetről is írtunk, ahol óvónők bántottak gyerekeket. Egy évvel ezelőtt legalább 9 óvodást megütött egy óvónő egy Csongrád-Csanád vármegyei óvodában, volt akit többször is. Mindezt azért, mert nem fogadtak szót neki. Még ennél is durvább dolgok történtek Németországban: egy óvónő állítólag arra kényszerítette a gyerekeket, hogy

időnként egy sötét szobában legyenek bezárva, továbbá arra is, hogy addig egyenek, amíg el nem hányják magukat,

majd a gyerekekkel takaríttatta fel a hányást.

Az eset nem sokkal az után történt, hogy egy amerikai óvodában két pedagógust felfüggesztettek azért, mert

felkerült az internetre egy felvétel, amin az látszik, hogy egy kétéves kisfiú oda van kötözve egy székhez, miközben a többi gyerek az egyikük születésnapját ünnepli.