Megdöbbentő hírt közölt Harry herceg szóvivője, erre senki nem számított

Harry herceg
Fotó: Rasid Necati Aslim
Vágólapra másolva!
Harry herceg nem találkozik az édesapjával, III. Károllyal most, hogy az Egyesült Királyságba látogat az általa alapított sportverseny, az Invictus Games 10. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségre. Az uralkodónak tele van a naptárja, nem tud időt szakítani kisebbik fiára. Úgy fogalmazott, reméli, hamarosan látja.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, Harry herceg hazalátogat az Egyesült Királyságba az általa alapított sportverseny, az Invictus Games 10. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségre. Felesége, Meghan Markle nem tart vele ezúttal sem. 

Eddig úgy volt, hogy testvérével, Vilmos herceggel nem, de apjával találkozik. 

A súlyos beteg III. Károlyt kedden reggel lefotózták, amint elhagyta a windsori kastélyt, akkor még arról szóltak a hírek, hogy valószínűleg lesz idejük egymásra. 

Most viszont már biztos, hogy 

apa és fia nem találkoznak. Az uralkodó naptárja tele van, mint mondta, reméli hamarosan látja Harryt

- számolt be róla a The Sun.

A lap azt írja, Sussex hercege természetesen megérti, hogy az uralkodó kötelezettségei nem teszik lehetővé a találkozót. Utoljára februárban látták egymást, akkor fél órát tudtak együtt tölteni.

Vilmos herceg sem találkozik öccsével, neki is hivatalos elfoglaltsága lesz. A herceg egyik barátjának az édesanyját fogja kitüntetni.