Olyan részegre itta magát egy nő, hogy megölte férjét

A mérgező feleség megölte a "jószívű" férjet, miután hat koktélt nyakalt be a születésnapi buliban, Lisa Ellwood, LisaEllwood
Fotó: MEN MEDIA
Vágólapra másolva!
Egy bárban ünnepelte férje születésnapját egy pár, ahol a férfi felesége hat koktél után részegen ment haza, majd az otthonukban rátámadt a férjére. A nő egy kést vett elő, amivel halálra szurkálta a férjét. A férfi barátai elmondták, hogy az őrült asszony már korábban is rátámadt a férjére, mikor az jól érezte magát egy társaságban.
Vágólapra másolva!

Tavaly augusztus 7-én a 28 éves Lisa Ellwood férjével, Ryan Ellwooddal egy bárban iszogatott, ahol a férfi szülinapját ünnepelték barátaikkal. A Blind Pig bár egyik pultosa elmondta a rendőröknek, hogy 

Lisa hat erős alkoholos koktélt ivott meg az este alatt,

de nem látta, hogy a nő részeg lett volna. Sőt, a pár kifejezett jól érezte magát barátai körében. 

Az este végén a házaspár együtt ment haza Greenwood Courtban otthonukba, ahol Lisa rátámadt a férjére és egy késsel halálra szúrta.

 Ryan bordáját, tüdejét és az aortáját találta el az éles kés, ezért azonnal meghalt. 

image

A nő ezután hívott egy taxit és egy pizzériába ment vacsorázni, ahonnan hívta a mentőket az akkor már halott férjéhez. 

Ezután Lisát bíróság elé állították és a férje meggyilkolásával vádolják. A tárgyaláson a férfi barátai beszámoltak arról, hogy a nő korábban többször bántalmazta a férjét, miközben azt állította, hogy Ryan erőszakos vele.

Emiatt a férfi barátai elmondták, hogy egy másik iszogatás során, mikor Ryan a kollégáival fotózkodott, Lisa dühös lett a férfira, ezért egy kocsmai alkalmazottal verekedett össze. 

image

Az esküdtek kedden délelőtt fél 11-kor vonultak el ítéletet hozni a nő ügyében, majd nem sokkal délután négy után tértek vissza. Ekkor a bíró elmondta, hogy Lisa ellen kiszabott büntetést szerdán délután közlik majd a nővel. A hír hallatán a gyilkos feleség hangosan sírni kezdett a tárgyalóteremben - írja a Mirror.