Kutyaméretű óriáspatkányok lepték el New Yorkot - képek

óriás patkány
Vágólapra másolva!
A világ városaiban gyakran látni patkányokat, amelyek a szemét között vadásznak élelemre - de az utóbbi években úgy tűnik, hogy egyre nagyobbak és bátrabbak lettek.
Vágólapra másolva!

A számuk növekszik. Megtanulják, hogyan kerüljék ki a csapdákat, és egyre több a kidobott élelmiszer, amely bőséges táplálékot nyújt a patkányok számára.

Bár a világ legtöbb nagyvárosában előfordulnak patkányok, van egy hely, amelyet folyamatosan a "világ patkányfővárosának" neveznek: New York City.

Egy ideig az emberek úgy becsülték, hogy a város több, mint 30 millió patkánynak ad otthont, azaz minden egyes emberre öt jutott.

Hoztunk néhány példát a leghírhedtebb patkányészlelések közül New York-szerte.

Az "igazi L'ecsó" a menő bárban

A patkányok éppen ezen a héten kerültek be a New York-i hírekbe, amikor egy hatalmas példányt láttak egy manhattani színház és bár ablakában lévő egészségügyi ellenőrző tábla körül ólálkodni.

Kutyaméretű rágcsálót öltek meg New Yorkban

Néhány évvel ezelőtt egy félelmetes szuperpatkányt találtak New Yorkban. A jelentések szerint akkoriban úgy gondolták, hogy ez volt a legnagyobb patkány, amit valaha találtak a világon.

A képen a fenevad úgy tűnt, hogy az orrtól a farokig körülbelül két méter hosszú.

Egy nem kívánt útitárs

Az év elején, szintén New Yorkban, egy TikTok-felhasználónak egy metróvonaton sikerült felvételt készítenie egy óriási patkányról, amely egy elalvó utason mászott végig.

Amikor végül felébredt, a fickó teljesen nyugodtnak tűnt a történtek miatt, ami talán arra utal, hogy egyes New York-iak annyira beletörődtek a hatalmas patkányproblémába, hogy nem is zavarja őket.

Az egyméter magas szörnyeteg, amit egy cipőboltban találtak

Körülbelül egy évtizeddel ezelőtt egy hatalmas patkányt találtak egy Foot Locker cipőboltban Bronxban.

A döglött állatról egy lapátra helyezés után készült képen látszott, hogy milyen hatalmas volt, és a szakértők azt mondták, hogy szerintük a halott lény egy gambiai erszényes patkány volt - ezek pedig akár két méter hosszúra is megnőhetnek - számolt be a DailyStar.

Egy brooklyni lakos akkoriban így nyilatkozott: