Nizza főterén erőszakolt meg egy angol turistalányt egy migráns

Vágólapra másolva!
Mivel a jogerősen elítélt bűnöző migránsokat sem utasítják ki Franciaországból, az ultraliberális törvények miatt egyre erőszakosabbak a bevándorlók. A nyílt lakásfoglalások mindennaposakká váltak, de nemcsak Párizsban, hanem - eddigi - békés kisvárosokban is. Ahogy egyre gyakoribbak az utcai szexuális erőszakok is.
Vágólapra másolva!

Néhány hete egész Franciaország jobbérzésű része felháborodott, amikor kiderült: egy migráns Nizza leghíresebb terén, a turisták által rendszeresen elözönlött Place Garibaldin megerőszakolt egy angol turistalányt.

Egészen pontosan a téren ragadta meg, már ott fogdosni kezdte, ott kezdődött a nyílt erőszak, majd az első utcába berángatta, levetkőztette és megerőszakolta. Korán reggel volt, a lány ment haza a szállására.

A migránst a térfigyelő kamerák segítségével hamar elfogták, kiderült, néhány napja érkezett illegálisan Lampedusa szigetére, onnét szökött tovább. A rendőrök szerint drogozott is.

Isere-ben pedig kis híján agyonvert három, szintén illegálisan Franciaországban tartózkodó migráns egy francia férfit. Ugyanis néhány heti távollét után hazament, és azt látta, hogy a lakásába betört három bevándorló. A bűnözők nem elmenekültek, hanem a tulajdonost próbálták elzavarni - nem sikerült, ezért össze-vissza verték. A migránsokat később elfogták, rengeteg drogot találtak náluk. Hármójuk közül a legfiatalabb 16 éves volt.