Vágólapra másolva!
R. Kelly énekes szóvivője szerint a zeneszerzőként és producerként is dolgozó sztár előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sylvester Stallone főszereplésével készült film színpadra viteléről.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Stallone

Musical formában is be akarja mutatni a közönségnek a Rocky-t R. Kelly, aki egyelőre broadway-i producerekkel egyeztet a tervről. A zenés darab, amely a Sylvester Stallone által alakított Rocky Balboa történetét dolgozná fel, a bokszolós filmsorozat 1976-os része alapján készülne - írta az MTV zenecsatorna honlapja.

A produceri feladatra vállalkozó R. Kelly tárgyalásai eddig jól haladtak, aminek egyik eredménye, hogy a szakmai körökben régóta elismert Thomas Meehan már leszerződött a musical szövegkönyvének megírására.

Sylvester Stallone közben folyamatosan azt tervezi, hogy filmre viszi a bokszolóról szóló történet hatodik részét, egyelőre azonban csak a forgatókönyvnél tart. "Időbe tellett, míg rájöttem, hogy Rocky nem egyszerűen csak egy szerep" - mondta korábban Sylvester Stallone, aki azt állította, a bokszoló figurája eltörölhetetlen. "Bevallom egy időben lázadtam az ötlet ellen, hogy újból feltámasszuk, de most már tudom, így kell tennünk. A Rocky nem egy film, hanem egy filozófia."

Új filmje, a Kémkölykök bemutatója előtt, 2003 végén azonban már lemondóbban nyilatkozott az amerikai színész. Stallone ugyan azt állította, a Rocky VI. szívügye, de azt is elmondta, producere nem hisz az új részben, ezért az feltehetően már nem valósul meg.