Vágólapra másolva!
Karácsonyra elkészülhet a Rambo negyedik folytatása, a melyben a főhős szerepében ismét Sylvester Stallone tündökölne, aki ezúttal Osama bin Laden egy filmbeli megfelelőjével küzd majd meg. Stallone 1988-ban játszotta el utoljára a vietnami katona szerepét.
Vágólapra másolva!

A Rambo IV ötlete állítólag már nem sokkal a szeptember 11-i terrortámadások után megszületett, ám a forgatókönyvet, melyet Stallone saját kezűleg alkotott meg, többször át kellett írnia. Az eredeti megoldás szerint Sly egymaga végzett volna bin Ladennel, ez azonban később túl irreálisnak tűnt, így hát a történetben Rambo végül a terroristavezér hatalmának megdöntésére irányuló tervet megalkotó agy lesz.

A most 56 éves Stallone ettől függetlenül izmait is mutogatni fogja a filmben - a csatározások a talibán erőivel természetesen Afganisztánban zajlanak majd. A Rambo IV a tervek szerint karácsonyra készül el, a bemutató jövő év elejére várható. A hírt felreppentő brit Sun szerint Sly a Rocky folytatását is tervezi.

A Rambo folytatásával egyidőben érkezett a hír, hogy hasnyálmirigy-rákban elhunyt a John Rambo felettesét és mentorát alakító Richard Crenna. A színész 76 éves volt.