Holttestet találtak Székesfehérváron a Skálához közeli parkban

Vágólapra másolva!
Május elsején, a hajnali órákban az OTP bank és a Skála között területen egy holttestet találtak Székesfehérváron.
Vágólapra másolva!

"Tegnap reggel, fél 8-kor már kint volt a mentőszolgálat és a rendőrség is, majd később helyszíni szemle volt, ami eltartott délig. A rendőrség az ott lakókat kérdezte, hallottak-e valamit, vagy történt-e valami komolyabb veszekedés a hajnalban?! Ebből mi, lakók, azt a következtetést vontuk le, hogy akár gyilkosság is történhetett – mondja az egyik ott élő a Fejér Vármegyei Hírportálnak, aki hozzátette: 

Ijesztő látvány volt ez, számunkra nem mindennapi történés. Egyébként ahol a holttest feküdt, amúgy is egy problémás környék, sajnos folyamatos probléma, amikor már jön a jó idő, hogy a hajléktalanok folyamatosan ott isznak, vagy a kisebbségi családok ülnek ott.

A lap megkeresésére a rendőrség a halálesettel kapcsolatban közölte, hogy 

"2024. május 1-jén reggel bejelentés érkezett arról, hogy Székesfehérváron, a Rákóczi utca 14. számnál lévő parkban egy férfi holttestet találtak. A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, idegenkezűség gyanúja nem merült fel."

Az Országos Mentőszolgálat szerint a helyszínre érkező "bajtársak" egy 60 év körüli férfi halálának tényét állapították meg.