Magyar Péter egy áruló betolakodó, külföldi támogatói pedig káoszt akarnak - Origo Podcast G. Fodor Gáborral

magyarpéter, MAGYAR Péter
Magyar Péter mögött összpontosulnak a háború- és migrációpárti haza és nemzetközi baloldal.
Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az Origo Podcast legújabb részében G. Fodor Gábor politikai elemzőt Magyar Péterről kérdeztük. G. Fodor Gábor leszögezte, hogy Magyar Péter áruló és betolakodó, aki csak magával foglalkozik, és láthatóan csak saját maga érdekli. A politikai elemző szerint Magyar Péter veszélyes lehet a baloldali kispártokra. Egyértelműen csak hatalomra vágyik, hiába tagadja, a külföldi érdekeket szolgálja. Nem lehet kimondani, hogy egyértelműen bal- vagy jobboldali, de a politikai elemző szerint üres ember, akinek zavaros a kommunikációja. G. Fodor véleménye szerint Magyar célja a káosz előidézése, a jól bevált nemzetközi recept alkalmazása, és a hatalom megragadása. A politológus szerint mindegy, milyen áron, de meg akarja dönteni a regnáló kormányt, Magyart az sem érdekli, mi jönne, történne azt követően. Hozzátette: jelenleg egy politikai szemfényvesztés zajlik, ő nem egy magányos ember, és ámokfutása nem tartható fenn a végtelenségig. Előbb-utóbb olyan komoly kérdésekben is meg kell szólalnia, minthogy mit gondol a háborúról, a békéről, a fegyverszállításokról.
Vágólapra másolva!

Az Origo Podcast legújabb részében G. Fodor Gábor politikai elemző többek között arról is beszélt a Blikk-videó kapcsán, hogy Vogel Evelin, Magyar Péter barátnője miért nem válaszolt Bohár Dániel riporter kérdésére, és tette rá a telefont.

Szerintem meg van neki tiltva, hogy bármit mondjon. (...) Tehát itt, ha amatőrök keverednek bele a felforgatók forgatókönyvébe, akkor csak galibát okoznak, tehát az amatőröket le kell tekerni. Tehát nem jó, hogyha belebeszélnek a nagyok dolgába.

Nézze vissza korábbi adásainkat is a következő linkre kattintva, ITT!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK