Hasba szúrta a saját fiát egy részeg apa

Vágólapra másolva!
Egy férfi miután elvált a feleségétől ugyanabban a családi házban lakott tovább, ahol korábban. Négy gyereke közül két felnőtt fia maradt vele, akik közül eggyel rendszeresen együtt ivott, majd részegen veszekedett. Egy este mikor már mindketten részegek volt, újra veszekedni kezdtek, és az apa felkapott egy kést, amivel hasba szúrta a gyerekét.
Vágólapra másolva!

Válása után egy apa négy gyereke közül csak két felnőtt fiával maradt az egykori közös családi házban. A férfi az egyik fiával folyamatosan veszekedett, akivel rendszeresen együtt is ivott. Általában mikor a fiú és apja is lerészegedett, mindig veszekedni kezdtek, ráadásul előfordult olyan is, hogy egy-egy vita verekedésig fajult. Így történt, hogy 2022. április 10-én is, mikor mindketten nagy mennyiségű alkoholt megittak, az este folyamán megint veszekedtek. Azonban a vita miatt az apa dühös lett és

 a dohányzóasztalon lévő 8,5 centis bicskát felkapta, majd azt a fia hasába szúrta.

 A fiút a férfi élettársa vitte kórházba életveszélyes sérülésekkel. 

A bíróság az apát életveszélyt okozó testi sértés miatt 2 év felfüggesztett börtönre ítélte, valamint a próbaidőre elrendelte pártfogó felügyeletét. 

Az ítélet ellen azonban az ügyészség fellebbezést nyújtott be, amiben súlyosbítást kért. Ugyanis a bíróság megállapította, hogy a férfi egy évtizede rendszeresen iszik, emiatt pedig családtagjaival szemben agresszív. 

kés
A kép illusztráció.
Fotó: Pixabay.com

Kecskeméten egy férfi szúrta hasba barátját, akik mindketten hajléktalanként éltek a városban és gyakran együtt iszogattak. Majd február 25-én egyikük azzal gyanúsította a másikat, hogy az ellopta a telefonját. Ezért másnap mikor találkoztak az akkor már részeg férfi számon kérte ismerősét a telefonon hollétéről, de ez csak egy csúnya vitához vezetett, aminek során a dühös férfi kést vett elő és azzal hasba szúrta barátját, akinek a szúrás miatt életveszélyes sérülései lettek. 

Egy szigethalmi nő férjét szúrta mellkason, aki ráadásul a támadáskor a házuk hálószobájában aludt. Tavaly július elsején történ ez a kegyetlen támadás mikor egy házaspár az otthonukban veszekedni kezdette, mert a férj a felesége előtt eldugta az italokat, ugyanis a nő akkora már teljesen lerészegedett. A feleség emiatt ideges lett és egy konyhából elővett késsel a hálószobába ment az alvó férje után és ott mellkason szúrta a konyhakéssel. A férfi a támadás után kifutott a házból és szól a szomszédoknak, akik azonnal hívták a mentőket, emiatt a férfi életét sikerült megmenteni.