Késsel fenyegetve rabolt ki egy kisgyereket egy jánoshalmi férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfi március elején Jánoshalmán egy kiskorú fiút kezdett követni, majd elővett egy kést és megfenyegette, ha nem adja oda neki a mobilját akkor megszurkálja. A fiú megijedt és átadta a mobilt, amivel a tolvaj elfutott, azonban nem menekült sokáig, ugyanis a rendőrök hamar azonosították.
Vágólapra másolva!

Március 8-án este egy jánoshalmi férfi követni kezdett egy 14 éves fiút, aki éppen edzésről ment hazafelé. A vasúti aluljáróban sétált, mikor a férfi odalépett hozzá és megszólította, majd egy kést vett elő és a fiú jobb kezének hüvelykujjához nyomta.

 A férfi közben a másik kezével ráfogott a fiú kezében lévő telefonra és azt kiabálta, hogy „add ide a telefont, vagy megszurkállak!”

A fiú egy ideig ellenállt a fenyegetésnek és erősen szorította a telefonját, de amikor a férfi megvágta az ujját, akkor megijedt és oda adta a

 60 ezer forintos mobilt az erőszakos férfinak, aki azzal együtt elfutott a helyszínről.

A fiúnak a vágások miatt nyolc napon belül gyógyuló sérülései lettek.

A kiskunhalasi rendőrök a támadót fél órán belül azonosították, majd elfogták és őrizetbe vették, valamint lefoglalták a nála lévő lopott mobilt is, amit később visszaadtak a 14 éves fiúnak.

Fotó: Magyarország Ügyészsége

Korábban Bánkon egy férfi azért fenyegette meg barátnőjét egy késsel, mert a nő szakítani akart vele. Angyalföldön egy erőszakos vásárló bement egy telefonüzletbe, ahol késsel fenyegette az eladót, akitől először cigarettát, majd a bevételt követelte. Egy férfi Csepelen, amint kiszabadult a börtönből azonnal onnan folytatta, ahol abbahagyta: kislányokkal erőszakoskodott. Milliókat követelt egy makói férfi a szüleitől, miközben késsel fenyegette azokat. Komádiban egy férfi azt hitte a nagyapja elvette a kabátjában lévő drogot, ezért rátámadt a nagyszülőre, majd késsel is fenyegette. Egy nigériai migráns több nőt is megfenyegetett késsel Budapesten, sőt szexuálisan is zaklatta őket. Egy berhidai rablót, aki késsel fenyegette ismerőseit egy ágynemű tartóban talált meg a rendőrség. Egy szolnoki pár késsel fenyegetett és fogva tartott egy férfit azért, mert nem akart nekik pénzt adni. Késsel fenyegette, majd megverte a szüleit egy nagyoroszi férfi, ezután pedig a testvérét sem kímélte.