Elfogatóparancsot adtak ki a szentesi gyilkos ellen

Vágólapra másolva!
Csütörtök délután holtan találtak egy nőt Szentesen, a rendőrök sikeresen azonosították az elkövetőt.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban megírtuk, csütörtökön délután érkezett bejelentés a csongrád-csanád vármegyei rendőrség ügyeletére arról, hogy egy női holttestet találtak az egyik szentesi utcán. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, aki 2024. április 25-én Szentesen, a József Attila utca 12. előtt megölt egy 52 éves helybéli nőt. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Kocsárdi Dávid Máté szentesi lakos, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki - írja a police.hu.

Kocsárdi Dávid Máté
Forrás: police.hu

Kocsárdi Dávid Máté 21 éves, kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, ovális arcú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét melegítő nadrágot, fekete kapucnis pulóvert és vörös dzsekit viselt, valamint egy fekete Neuzer férfi vázas kerékpárral távozott a helyszínről. 

A hatóságok kérik, hogy aki információval rendelkezik a tettes tartózkodási helyéről, az jelentse személyesen bármelyik rendőri szervnél vagy a 112-t hívva.