Imádja a luxust és dicsekszik a pénzével a Magyar Péter mögött álló vállalkozó - videó

Vágólapra másolva!
Magyar Péter barátja egy igazi aranyifjú életét éli, síeléssel, vitorlázással, drága külföldi luxusutakkal. A magát az Instagramon „életművész” névvel illető Barlay Kristóf időnként Dallasban vezet egy elegáns Mercedest, máskor Baszkföldön pózol egy szörfdeszkával, januárban a horvát tengerparti fotóit teszi közszemlére, december végén szivarozik, novemberben zalai golfozását teszi közzé egy videón.
Vágólapra másolva!

Barlay Kristóf a cégadatbázisban egyéni vállalkozóként szerepel, de egy sor jól fizető üzlet köthető a nevéhez. Ő volt Magyar Péter sok millióba kerülő baloldali tüntetésnek az egyik szervezője. Barlay kedvenc időtöltése – saját bevallása szerint – „pezsgőt locsolni” és a pesti belvárosban milliós luxusautókkal rallizni – írta a Metropol.

Barlay Kristóf és Magyar Péter 

Magyar Péter korábban azt írta magáról, hogy nem ő szokott jachtozni, igaz, nem sokkal később kikerült róla egy kép, amelyen éppen egy hajó kormányánál pózol. Akár jachtozik Magyar Péter, akár nem, lehetősége biztosan volna rá. 

Barlay Kristóf, akivel együtt propagálták a közösségi médiában Magyar március 15-ei rendezvényét, Barlayyacht néven ugyanis jacht- és vitorlás-bérbeadással is foglalkozik. 

BarlayKristóf
Barlay Kristóf Magyar Péter tüntetésén 
Fotó: Metropol

Honlapjukon arról írnak, hogy „a vadiúj flottánk (sic!) mind az öt hajója környezetbarát, elektromos motorral van felszerelve.”

Barlay a fővárosi éjszakai élet jól ismert alakja, aki 2019-ben azt írta rendezvényszervező vállalkozásáról: 
 

Június elején hatalmas megtiszteltetés ért minket, megnyertük a Heineken Budapest Nightlife Awards Legjobb Partyszervező díját. Mai napig felfoghatatlan! (…) az utána következő ünneplésről, pezsgőlocsolásról, beszédekről, fotózkodásról, Teslázásról, rallyzásról a belvárosban nem is beszélve....

Közösségi médiás bejegyzései alapján Magyar Péter barátja egy igazi aranyifjú életét éli, síeléssel, vitorlázással, drága külföldi luxusutakkal. A magát az Instagramon „életművész” névvel illető Barlay időnként Dallasban vezet egy elegáns Mercedest, máskor Baszkföldön pózol egy szörfdeszkával, januárban a horvát tengerparti fotóit teszi közszemlére, december végén szivarozik, novemberben zalai golfozását teszi közzé egy videón.

BarlayKristóf közösségi oldal
Fotó: Metropol

Előkerült egy olyan videó is Barlayról, ahol tucatnyi nő integet egy jachton, a felirat: „Barlay Summer”. 

Hogy pontosan kik finanszírozták Magyar rendezvényét, és mennyit adott bele ebbe Barlay, az továbbra is megválaszolatlan kérdés.

BarlayKristóf
Barlay Kristóf
Fotó: Metropol

Egy biztos: Barlay életmódja nagyon hasonlít az ideje jelentős részét Amerikában elütő Gyurcsány-fiókáéra, a sokszoros milliárdos Mártha Imre fővárosi cégvezéréére.