Alapjogokért Központ: Sorosék kiadták az ukázt a baloldalnak

Alexander Soros és George Soros
Vágólapra másolva!
Parancsnak is tekinthető stratégiai jelentést szerzett meg a BENNFENTES, amely egy titkos Demokrata háttértárgyalás összefoglalója, és azt tartalmazza, hogyan lehetne a Nyílt Társadalom ideológiájának és a "civil" üzeneteknek a célba juttatásán javítani a baloldal érdekében.
Vágólapra másolva!

A 92 éves Soros György átadta a stafétabotot a 37 éves Alex Sorosnak, aki magát úgy jellemezte, hogy sokkal inkább politikus alkat, mint az apja.

Az öröklés jól megszervezett és sima volt a dinasztiában, 7 évig készültek rá.

Alex kinevezése óta felpörögtek az események: Brüsszel újra migránskvótát akar, és a Soros-birodalom megparancsolta a demokratáknak, hogy vegyenek még több médiát, tévét, portálokat, cikkeket, beszélgetős rádióállomásokat.

Alex a WSJ-nek azt is kifejtette, hogy évente 1,5 milliárd dollárt, 500 milliárd forintnál is többet fektetnek be a Nyílt Társadalom ideológiájának terjesztésébe és "a demokrácia fejlesztésébe".

Az ideológia terjesztéséhez azonban médiafelületek kellenek, ezért Sorosék kiadták az ukázt a demokrata párt támogatóinak: ahogyan ők is teszik, médiát kell venni, és támogatni kell a közösségi média influenszereit.

Alexander Soros és George Soros Forrás: Instagram

A BENNFENTES megszerezte a törekvést alátámasztó stratégiai tanulmányt.

A jelentés arra szólít fel, hogy

- áll a jelentésben.

Továbbá javaslatként szerepel a jelentésben hibrid nonprofit/for-profit szerkesztőségek létrehozását vagy támogatását, valamint olyan televíziós csatornák megvásárlását, amelyek még mindig bevételt termelnek, és a helyi közösségi hírek létfontosságú forrásaként és a helyi pletykák elleni védőbástyaként szolgálnak.

A jelentés egyik rendhagyó témája az, hogy a progresszíveknek szembe kell szállniuk a konzervatív dominanciával a helyi televíziókban és a beszélgetős rádiókban.

Sok újságíró rendkívül szkeptikus a hírekbe áramló pártos dollárokkal szemben. A Courier Newsroom

- írta a NewsGuard munkatársa, Gabby Deutch a Washington Postban.

És miért fontos a Soros-ukáz magyar szempontból?

Azért, mert a Soros-birodalom a cselekvése során globális természetű, és hamarosan fel fog bukkanni a magyarországi baloldalon is, már csak azért is, mert a hazai baloldalon a sorozatos, és egyre letaglózóbb választási kudarcaikat annak tudják be, hogy a vélt jobboldali médiatúlsúly miatt nem tudják eljuttatni üzeneteiket a választókhoz, mert kevés felület áll rendelkezésükre.

Alex aggódik Donald Trump Fehér Házba való visszatérésének kilátásai miatt is, ami arra utal, hogy a Soros-szervezetnek jelentős pénzügyi szerepe lehet a 2024-es elnökválasztási versenyben, fogalmaz a WSJ.

- fogalmazott Alex Soros egy interjúban.

Joe Biden és Alexander Soros Forrás: Twitter

Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője így értékelte a hírt:

- írta a bennfentes.net.