Szankciópárti akciókért fizetik a dollárbaloldalt

Budapest, 2022. október 19. A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, az V. kerületi Szabadság téren 2022. október 19-én. A "brüsszeli szankciókról" szóló konzultáció ívén hét kérdés szerepel az Oroszországgal szemben már bevezetett, illetve tervezett szankciós lépésekről, illetve azok következményeiről. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Közleményben reagált a Fidesz a gyurcsányista Szaniszló Sándor szankciópárti sajtótájékoztatójára.
Vágólapra másolva!

„Pont az ilyen szankciópárti akciókért fizetik a dollárbaloldalt" – áll a Fidesz közleményében. A párt hozzátette:

A dollárbaloldalt pont az ilyen szankciópárti akciókért fizetik külföldről, mint amilyet ma előadtak.

A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, az V. kerületi Szabadság téren, 2022. október 19-én Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Gyurcsányék azért akarják eltávolítani a bombás plakátokat Budapest utcáiról, mert azok felhívják a figyelmet a pusztító brüsszeli szankciókra és a szankciókról indított nemzeti konzultációra.

A szankciók bizony bombaként teszik tönkre Európát, mert lerombolják az európai gazdaságot és életszínvonalat.

A szankciók miatt energiaválság van, elszálltak az energiaárak, drágulnak az élelmiszerek, nő az infláció, brutálisan nőnek a családok és a vállalkozások terhei.

Gyurcsányék hiába akarják befogni a magyarok száját, az embereknek joguk van elmondani a véleményüket a szankciókról, hiszen azok árát ők fizetik – derül ki a Fidesz sajtóközleményéből.