Hihetetlen dekoltázzsal megszégyenítette a gigantikus mellű pornómodell az egyik bírálóját - videó

OnlyFans, modell, anya
Vágólapra másolva!
Egy családanya otthagyta munkahelyét és regisztrált az OnlyFansre, és ma már több százezer előfizetője van. A nő, mióta elkezdte pornósztár karrierjét, milliomos lett, azonban ez nem mindenkinek tetszik. Rengeteg sértő kommentet írnak a követői. Az egyikre most külön videóval reagált.
Vágólapra másolva!

A 36 éves Courtney Tillia 2016-ban otthagyta igazgatóhelyettesi állását, hogy pornómodellkedéssel foglalkozzon. A tökéletes testű modell nemcsak OnlyFansen mutogatja magát, Instagram -ldalára is rengeteg pucér képet tölt fel, amiért oda vannak a követői. 

Azonban néhány követője nem ért egyet azzal, hogy egy családanya pornómodellként dolgozik, ezért Courtney rengeteg sértő kommentet kap nap, mint nap, de a nő legtöbbször nem reagál ezekre a bántó hozzászólásokra. 

Nemrég mégis kivételt az egyik követőjével és egy TikTok-videóban válaszolt az őt provokáló hozzászólásra. A videót azóta már rengetegen látták, akik a nő válaszán hatalmasat nevettek, majd gratuláltak neki a reakció miatt. 

Az egyik kommentelő Courtney néhány napja közzétett Instagram-posztja alatt nem bírta visszafogni az indulatait, ezért még arra is képes volt, hogy a nő szüleit említse kommentjében. 

A szüleid biztos nagyon büszkék rád!

- fogalmaz szarkasztikusan a modell egyik követője.

Ezután a pornómodell szinte azonnal válaszolt egy videóban a bántó megjegyzésre. 

@courtneytillia

I thought we were past needing mommy and daddy’s approval…

♬ original sound - Courtney Tillia

Ó, édesem, azt hittem, már túl vagyunk azon a koron, amikor anyu és apu jóváhagyásáért élünk

- reagál Courtney a videóban, ahol azt is elmondja a kommentelőnek, hogy nőjön fel először, mielőtt hasonlókat kommentál.

A modellt azután érték hasonló támadások, mikor egy tévéműsorban elmondta, nem a pénz miatt pornómodellkedik, de ennek ellenére 

több mint egy millió dollárt, azaz 365 millió forintot keres havonta a vetkőzéssel 

- írja a DailyStar.