Bernie Ecclestone 89 évesen negyedszer is apa lesz

Forma-1, Bernie Ecclestone, Fabiana Ecclestone, Orosz Nagydíj
SOCHI, RUSSIA - SEPTEMBER 29: Bernie Ecclestone, Chairman Emeritus of the Formula One Group, and his wife Fabiana walk in the Paddock before the F1 Grand Prix of Russia at Sochi Autodrom on September 29, 2019 in Sochi, Russia. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Ezekben az embert próbáló időkben is minden oka megvan az örömre a Forma-1 korábbi vezérének, Bernie Ecclestone ugyanis újra apai örömök elé néz.

Mostanában számos Forma-1-et érintő témával kapcsolatban hallatja a hangját a száguldó cirkusz korábbi ügyvezető igazgatója, most azonban egy F1-hez nem kapcsolódó hírt osztott meg a világgal. A 89 esztendős Bernie Ecclestone felesége gyermeket vár.

Ecclestone-nak két korábbi házasságából eddig összesen három gyermeke van, első feleségétől született legidősebb lánya, Deborah már 65 éves, de a második felesége által világra hozott Tamara és Petra is túlvan már a harmincon. Külön öröm lehet a milliárdos üzletembernek, hogy ezúttal fia lesz, de természetesen az a legfontosabb, hogy a gyermek egészséges legyen.

Bernie Ecclestone és Fabiana Ecclestone a 2019-es Orosz Nagydíjon Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Mark Thompson

„Igen, a nyáron érkezik, remélhetőleg hamarosan megtanul backgammonozni" – újságolta nevetve a Sao Paulótól északra fekvő farmjáról, házi karanténból a játékot köztudottan imádó Ecclestone a svájci Blicknek.

– tette hozzá viccesen. Mindebből látható, hogy Ecclestone humora mit sem kopott az évek alatt, sőt, úgy véli, hogy a koronavírus-járvány idején még fontosabb a jókedv. „Humor és szórakozás nélkül az ember kimerül ezekben a napokban. Most csak jól akarom érezni magam Fabianával, még ha ennél hosszabb ideig is kell karanténban maradnunk. Szerencsére a farmon soha nem fogyunk ki a munkából, Fabiana például a saját kávéültetvényét gondozza."

Bernie Ecclestone második házasságából származó két lányával, Petrával (jobbra) és Tamarával, valamint unokájával, Sophiával Forrás: Getty Images/2016 Luca Teuchmann/Luca Teuchmann

A brazil Fabiana Flosit Ecclestone 2012-ben vette feleségül, három évvel azután, hogy elvált a korábbi modell Slavica Radictól. A 44 éves nő elmondta, hogy jelenleg csak az számít nekik, hogy a gyermekük egészséges legyen, de azért hozzátette, nem bánná, ha nem követné az apja nyomdokait. „Mint minden szülőnek, nekünk is csak egyetlen kívánságunk van, az, hogy egészségesen szülessen a gyerek.

Ecclestone októberben lesz 90 éves, apasága pedig korántsem példátlan, az ismert legidősebb ember, aki apa lett, a korábbi indiai birkózó Ramjit Raghav. Ő 94 éves volt, amikor felesége első gyermeküket szülte, akit két évvel később egy második is követett. Raghav az idén februárban, 104 éves korában hunyt el.