Vágólapra másolva!
Miközben a Ferrari pilótaakadémiájának tagjai már a tavaszinak nevezett edzőtáborban készültek, az olasz istálló kiadott egy összefoglalót a téli programról.

Nem csak vezetésből áll az élet a Ferrari pilótaakadémiáján, erre jó bizonyíték az olasz istálló által kiadott klip, amely még a téli felkészülés során készült. A fiatalok Mick Schumacher kivételével a héten Livornóban voltak, ahol a téli edzőtábor után ezúttal a tengerparton dolgoztak.

Az edzések között akadt kickboxolás, hegymászás a Mount Serrán, valamint a hajlékonyságukat is fejlesztették. Fontos szerep jutott a mentális edzésnek is, valamint a csapatépítő készségeikkel is foglalkoztak, önismereti gyakorlatok mellett.

Az edzőtábor után hamarosan újabb éles bevetések jönnek, hiszen minden akadémistának szoros a nyári menetrendje. Mick Schumacher, Callum Ilott, Giuliano Alesi és Robert Shwartzman és Marcus Armstrong a Forma-2, valamint a Forma-3 mezőnyében lép pályára az F1-es nagydíjak programjában.

Enzo Fittipaldi közben a Formula Regional mezőnyét erősíti, Gianluca Petecof pedig a Forma-4 mezőnyében érkezik majd a Hungaroringre július első hétvégéjén, a GT Sport Racing Weekend programjának részeként.