Társoldalunk:

A Hungaroring összehozza Kubicával a leglelkesebb szurkolókat

2019.05.10. 10:01

Pályázatot hirdet a Hungaroring, a közösségi médiában posztoló szurkolók közül egy hazai és egy külföldi nyertesnek találkozási lehetőséget biztosítanak Robert Kubicával a Magyar Nagydíjon.

Nyereményjátékot indított a Hungaroring, amelynek kiválasztottjai Robert Kubicával találkozhatnak a Magyar Nagydíj alkalmával. Két győztest hirdetnek, az egyik győztes magyarországi lakos lesz, a másik pedig külföldi (mindketten hozhatnak majd magukkal egy vendéget), a nyeremény tartalmazza a budapesti repülőjegyet (a külföldi résztvevők számára az EU-n belülről), szállást négy éjszakára Budapesten, és kétszer két darab háromnapos bérletet a Magyar Nagydíjra.

Ezen felül a győztesek paddock túrát tehetnek, amelynek része lesz a személyes találkozó a lengyel pilótával.

Kubica versenyzőként jön a HungaroringreForrás: AFP/Asanka Brendon Ratnayake

A pályázat 2019. május 9-én indult, május 31-ig tart, és a közösségi médiára korlátozódik. A szervezők arra kérik a rajongókat, hogy a lehető legkreatívabb módokon mutassák meg, ők az F1 legelkötelezettebb, legszenvedélyesebb szurkolói. Ez lehet egy fotó (felirattal, szöveggel vagy anélkül), egy dal, egy rövid videó, animáció esetleg vers, haiku vagy bármi más. A kiírás szerint

 

a legkreatívabb megoldás lesz a nyerő.” 

A „pályamű” benyújtása mellett a részvétel feltétele, hogy a játék indulói kövessék vissza a Hungaroringet a közösségi oldalakon, használják a #HungaROARing hashtaget és jelöljék meg azt a személyt, aki a plusz egy fő lenne győzelem esetén.

A lengyel szurkolók tavaly már a tesztelésre is eljöttek Kubica miatt, most rengeteg jegyet váltanak a Magyar NagydíjraForrás: Hungaroring

A játék azok számára is nyitott, akik már jegyet váltottak a Magyar Nagydíjra. A pálya a nyertesnek a már megvásárolt jegyek árát nem fizeti vissza, de a győztes jogosult az ingyenes utazásra, az ellátásra és a paddock túrára, valamint a találkozásra Kubicával. A részletes instrukciók és a részvételi feltételek megtalálhatók a hungaroring.hu weboldalon.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK