Vágólapra másolva!
A szezon első futamai során már technikai érdekességek, ezáltal kulisszatitkok is napvilágot láttak, az Egyforma vlog e heti adásában az autók váza és a trükkös szárnyak ügye került napirendre.

Az elmúlt két hét során feldolgozott kamionversenyes témák, valamint Kiss Norbert bemutatása után ismét a Forma-1 került az Egyforma vlog középpontjába.

Bár a pályán nem volt kifejezetten érdekes, a múlt héten megrendezett Kínai Nagydíj két mozzanata is elemezhető témát adott a műsorba. Kling Sándor, a Red Bull Technology szerkezeti elemzője Alexander Albon balesete kapcsán részletesen beszélt az F1-es autók vázáról.

Ez az első szárny mellett kifejezetten érdekes fejlesztési terület volt a Red Bullnál szerkezeti elemzőként dolgozó Kling számára, így részletesen beszélt erről az alkatrészről és a vonatkozó szabályozásokról.

A műsor másik központi témája a Mercedes betiltott első szárnya volt, valamint a kiskapu, amit korábban a Red Bull is megpróbált kihasználni. Hogy ez nekik miért sikerült (egy kicsit tovább), és mi ennek az egésznek a lényege, kiderül az e heti epizódból.