Vágólapra másolva!
Túlórázott az Egyforma vlog stábja, és a múltheti epizód után ismét a kamionverseny és a Forma-1 közös metszete a téma, ezúttal a versenyzővel, Kiss Norberttel a főszerepben.

Első ránézésre nem feltétlenül adja magát, de a kamionverseny és a Forma-1 között sokkal több a hasonlóság, mint az F1 és a legtöbb egyéb pályaverseny összehasonlításában. Noha a műszaki megoldások merőben eltérők, a bajnokságok szellemisége, a hozzáállás és a szabályok adta fejlesztési lehetőségek miatt lényegében ez az egyetlen prototípus-széria, ahol magyarok is érdekeltek.

Az előző epizódban már szó volt erről is, de a forgatás során olyan sok nyersanyag készült, hogy kiadott még egy érdekes epizódot, elsősorban a miniportré, ami Kiss Norbert kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző szemszögéből mutatja be a sportágat, és természetesen a saját pályafutását.

Az elbeszélésből az is kiderül, hogyan kezel egy pilóta egy olyan helyzetet, amikor tudja, hogy a szezon elején nem feltétlenül ő a favorit, sőt, akár hosszabb távú elköteleződésre is szüksége van ahhoz, hogy a korábbi sikerek után újra nyerő pozícióba kerülhessen. Ez a kamionverseny mellett számos egyéb technikai sportban, köztük az F1-ben is sokszor előfordul.