Vágólapra másolva!
Kiss Norbert és Bakó Csaba vendégeként a Tankpool24 Racing garázsában forgatott az Egyforma vlog stábja. Kling Sándor és egykori csapattársa megnézte, mi a közös és mi más egy F1-es autóban és egy versenykamionban.

A Forma-1-en kívül nem sok autós szakág van, ahol (általában) önálló konstruktőrként indulnak a csapatok, még kevesebb, ahol magyar érdekeltség is van. Az Egyforma vlog ötödik adásában a műsorvezetők a Tankpool24 Racing garázsába látogatott, ahol Kiss Norbert és versenymérnöke, Bakó Csaba kalauzolta el a vendégeket és a nézőket.

Az adás alcíme a „Mérnökök közt” is lehetett volna, hiszen Kling Sándor és Bakó Csaba számos kulisszatitkot megbeszélt, rámutattak az extrém F1-es autók, és a szintén meghökkentő megoldásokat felvonultató versenykamionok sajátosságaira, valamint lényeges eltéréseire, a műsortól megszokott, könnyed hangvételben.

Ritka alkalom, hogy Magyarországon nemzetközi szinten is jegyzett, valóban élvonalbeli autóversenyzővel lehet beszélgetni, ezért természetesen az is kiderül, hogyan látja egy pilóta a saját pályafutását, és a múlt hétvégén megrendezett Bahreini Nagydíj apropóján azt is megbeszélték, külső szemlélőként miként néz mondjuk az F1-es nagydíjakat egy profi versenyző.

Kevesen tudják, de Kiss Norbert és Kling Sándor pályafutása egy ponton találkozott is: A BME Formula Racing Team (az egyetem első Formula Student-csapata) színeiben mindketten versenyeztek, hiszen bizonyos versenyszámokhoz két pilótára volt szükség, de ilyenkor sem maradhatott el az élsportolók között gyakran észrevehető rivalizálás.