Vágólapra másolva!
Fernando Alonso, valamint a Toro Rosso és a Red Bull két autójában is erőforrás-alkatrészeket cseréltek, Max Verstappent ráadásul rajtakapták, hogy nem lassított sárga zászló alatt.

A rajtsorrend:

#PilótaCsapat
1.Valtteri BottasMercedes
2.Lewis HamiltonMercedes
3.Sebastian VettelFerrari
4.Kimi RäikkönenFerrari
5.Kevin MagnussenHaas
6.Esteban OconForce India
7.Charles LeclercSauber
8.Sergio PérezForce India
9.Romain GrosjeanHaas
10.Marcus EricssonSauber
11.Carlos SainzRenault
12.Nico HülkenbergRenault
13.Szergej SzirotkinWilliams
14.Stoffel VandoorneMcLaren
15.Lance StrollWilliams
16.Fernando Alonso*McLaren
17.Pierre Gasly**Toro Rosso
18.Brendon Hartley**Toro Rosso
19.Daniel Ricciardo***Red Bull
20.Max Verstappen****Red Bull

* Hátrasorolás a mezőny végére erőforrás-összetevők cseréje miatt (az autója elsőként lépett pályára a hétvége során a megbüntetett autók közül)
** Hátrasorolás a mezőny végére erőforrás-összetevők cseréje miatt (az autója 4-5. sorrendben lépett pályára a hétvége során a megbüntetett autók közül)
*** Hátrasorolás a mezőny végére erőforrás-összetevők cseréje miatt (az autója a sorban a 2. helyen lépett pályára a hétvége során a megbüntetett autók közül, de sebességváltó-csere miatt további öthelyes rajtbüntetést kapott)
**** Hátrasorolás a mezőny végére erőforrás-összetevők cseréje miatt (az autója a sorban a 3. helyen lépett pályára a hétvége során a megbüntetett autók közül, de sebességváltó-csere miatt további öthelyes rajtbüntetést, sárga zászló figyelmen kívül hagyása miatt további három rajthelyes büntetést kapott)