Vágólapra másolva!
A Ferrarival és a Brawn GP-vel korábban futamgyőzelmeket szerző pilótát múlt szombaton vitték kórházba, de egy videóüzenetben azt mondta, nincs nagy baj.

Néhány napja eltűnt a közösségi médiából Rubens Barrichello, aki 1993 és 2011 közötti pályafutása során rekordot állított fel az F1-es nagydíjakon való részvételek száma terén. Barrichello 326 nagydíjra nevezett, ebből 322 alkalommal el is rajtolt, 11 győzelmet szerzett, 68 alkalommal állhatott dobogóra, 14 pole pozíciót és 17 leggyorsabb kört ért el.

A brazil pilóta a Ferrari és a Brawn GP színeiben nyert futamokat, de versenyzett a Jordan, a Stewart, a Honda és a Williams színeiben is. F1-es pályafutása után szerencsét próbált az IndyCarban és a brazil Stock Car-bajnokságban is, manapság viszont már elsősorban szakértőként dolgozik. Az Instagramra feltöltött videókban elárulta, nemrég rosszul lett és kórházba került.

Barrichello jól van Forrás: Williams

„Látom, hogy mindenki üzeneteket küld nekem és mindenki aggódik. Régóta nem posztoltam képeket, ezért úgy döntöttem, elmondom nektek (ennek az okát). Szombaton, amikor felkeltem, lezuhanyoztam és borzasztó fejfájást éreztem. Szerencsére a feleségem ott volt és felhívta egy orvos barátunkat, aki bevitt a kórházba és itt nagyon jól a gondomat viselték” – mondta az ágyban fekve.

– mutatott a nyakára. – Még néhány vizsgálaton keresztül kell mennem, de tényleg remekül vagyok és az életben a nehézségek mutatják meg nekünk, hogyan kell fejlődni és javulni. Nagyon hálás vagyok, köszönöm istennek a lehetőséget és hamarosan visszatérek a versenypályákra. Nagyon jó volt beszélni veletek srácok!” – mondta a videóüzenetben.