Sainz ápoltabban néz ki a Renault-nál, de nem parancsra

Forma-1, Carlos Sainz
SAINZ Carlos jr (spa) Toro Rosso STR12, portrait during the 2017 Formula One World Championship, Mexico Grand Prix from october 26 to 29 in Mexico - Photo Florent Gooden / DPPI
Vágólapra másolva!
Tagadja, hogy új csapata előírta volna neki, milyen külsővel jelenjen meg nyilvánosan, pedig látványos változáson esett át.

A Red Bull megengedte Carlos Sainznak, hogy már idén vezethessen a Renault-nál versenyeken, ahová eredetileg csak 2018-tól adták volna kölcsön. A spanyol pilóta kiválóan, egy 7. hellyel debütált az előző versenyen új csapatánál, és reméli, hogy a folytatás hasonlóan alakul.

"Tudom, hogy elégedettek voltak az első versenyemmel. Ezen a szinten akarom folytatni - jelentette ki Mexikóban. - Alain Prost a sportág legendája, de rajta kívül is rengetegen gratuláltak.

Sainz a Renault pilótája lett Forrás: DPPI/Florent Gooden

Hülkenberg szerint jó, hogy a korábbinál erősebb csapattársat kapott, neki ez nem jelent problémát. "Carlos kapásból jó tempót diktált, és nem csupán gyors, hanem sokat is dolgozik. Ez előnyös nekünk. A csapat mindig nyer, ha mindkét pilótája segíti előrébb vinni" - nyilatkozta a Jolyon Palmert váltó Sainzról.

Akinek a külseje egyébként feltűnően megváltozott, amióta a Renault-hoz került, de

állítja: nem szóltak rá új csapatánál, hogy változtasson a megjelenésén,

mert itt már nem annyira laza a vállalati kultúra, mint a Toro Rossónál. A borostája Austinban mindenesetre eltűnt, és korábban bozontos frizurája is jól fésült lett.

Így nézett ki utolsó versenyén, Japánban a Toro Rossónál Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura

"Minden csütörtökön megborotválkozom. Fodrászhoz akkor megyek, amikor épp úgy adódik, de a sapka alatt ez keveseknek tűnik fel" - nyilatkozta. - Tulajdonképp még megy a vita, hogy a Renault vagy a Red Bull sapkáját viseljem. Amikor sapkát hordok, megtehetem, hogy kevesebb időt töltsek a tükör előtt."

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!