Társoldalunk:

Hamilton megviccelte Usain Boltot a dobogón

2017.10.22. 23:26

Bolt volt az USA Nagydíj egyik sztárvendége, és az egyik feladata az interjúk levezénylése volt a dobogón. Arra biztos nem készítették fel, amit a nagyon elemében lévő Hamilton művelt vele, de utána megtanította neki jellegzetes győzelmi mozdulatát.

Az USA Nagydíj egyik legfőbb vendége a nemrég visszavonult sprinter klasszis, Usain Bolt volt, akit több feladatra is felkértek a show érdekében: ő adta meg a jelet a felvezető körre, leintette a futamot a kockás zászlóval, és levezényelte a dobogón az interjúkat.

Arra biztos nem készítették fel, amit ott kapott Kimi Räikkönen interjúvolása közben – a győztes Lewis Hamilton némi hezitálás után megviccelte, és pezsgőt loccsantott a nyakába, amitől a futó meglepetésében, kissé lányos reakcióval elszaladt.

Hidegzuhany pezsgővelForrás: AFP/2017 Getty Images/Clive Mason

Persze nem vette zokon a tréfát, és amikor Hamilton kérte, megmutatta neki, hogyan kell kivitelezni saját jellegzetes győzelmi pózát.

Bolt és Hamilton koreográfiájaForrás: AFP/2017 Getty Images/Clive Rose

Ezután Bolt odaajándékozott a Mercedes pilótájának egy pár cipőt. A verseny előtt ő kapott élményt tőle, mivel Hamilton megautóztatta kicsit a célegyenesben. Úgy látszik, a két klasszis hamar megtalálta a közös hangot.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK