Vágólapra másolva!
Az egymással acsarkodó ellenfelek, és Kevin Magnussen hangja is feltűnik a Verdák 3 című rajzfilmben. De vajon melyik figurát személyesítik meg?

A világbajnoki küzdelem hevében is akadnak olyan mulatságos helyzetek, amik kizökkenthetik a feleket a versenyek forgatagából. Ilyen alkalmat hozott a Verdák 3 című rajzfilm, amiben Lewis Hamilton angolul, Sebastian Vettel olaszul és németül, Kevin Magnussen pedig dánul szólal meg.

„Én vagyok az egyik Verda. Azt hiszem, igen, mindannyian benne vagyunk – mondta Magnussen az FIA csütörtöki sajtótájékoztatóján, Hamiltonra és Vettelre utalva, majd a Ferrari versenyzője hozzátette: „Mindannyian ugyanaz a Verda vagyunk, gondolom. Sat Nav a neve.”

Magnussen azonban kontrázott: „Nem, én nem Sat Nav vagyok. Én… Nos, soha sem jut eszembe, hogy melyik is, ez nagy baj!”

Vettel elárulta, a hangalámondás jobban megy neki, mint a színészkedés.

„Jó móka volt, szép emlék. Az ember sok segítséget kap másoktól. Igen könnyű feladat, mert oda lehet szerkeszteni a hangunkat, ahova csak akarják, miközben a színjátszáskor sokkal precízebbnek kell lenni. Én csináltam a német és az olasz változatot is, ezt nehezebbnek találtam, de szintén kellemes időtöltés. Várom már, hogy halljam magamat, amikor megjelenik a film.”

Hamilton már visszatérőként szerepelt, hiszen ő már a Verdák 2-ben is benne volt, akkor korábbi csapatát képviselve, egy McLaren Verdának adta a hangját. „Ez már a második alkalom volt, és nagyon jól éreztem magam. Nagyra értékeltem a lehetőséget” – tette hozzá.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!