A Hungaroring bemutatkozott az F1 új tulajdonosának

Forma-1, Magyar Nagydíj, Max Verstappen, Red Bull, Kimi Räikkönen, Ferrari
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 24: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Red Bull Racing Red Bull-TAG Heuer RB12 TAG Heuer leads Kimi Raikkonen of Finland driving the (7) Scuderia Ferrari SF16-H Ferrari 059/5 turbo (Shell GP) on track during the Formula One Grand Prix of Hungary at Hungaroring on July 24, 2016 in Budapest, Hungary. (Photo by Charles Coates/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // P-20160724-00953 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Vágólapra másolva!
Gyulay Zsolt és Chase Carey a három hét múlva esedékes Magyar Nagydíjról beszélgetett. Az új főnökség már nagyon várja az egész mezőny körében népszerű budapesti hétvégét.

A Hungaroring elnök-vezérigazgatója, Gyulay Zsolt először találkozott a Forma-1 új vezérkarával, köztük a Bernie Ecclestone utódjának számító Chase Carey-vel. A találkozóra a hétvégi Osztrák Nagydíj helyszínén, a spielbergi Red Bull Ringen került sor, a fő téma pedig a három hét múlva megrendezésre kerülő Magyar Nagydíj körüli teendők egyeztetése volt.

Gyulay pozitívan értékelte a találkozót, szerinte Ecclestone távozása után jó kezekbe került a Forma-1.

"Azt tapasztaltam, hogy az új vezetőség nagyon segítőkész és rendkívül rugalmas - nyilatkozta. - Bár sokuknak még új a Formula–1 világa, nagyon gyorsan alkalmazkodtak hozzá, és ami nekünk, rendezőknek a legfontosabb, mindent megtesznek annak érdekében, hogy népszerűsítsék a sportágat, próbálják még közelebb hozni a nézőkhöz, hogy az egyes helyszíneken is a lehető legtöbben szurkoljanak a versenyzőknek."

Gyulay reméli, hogy Carey a Hungaroringre is több nézőt tud csábítani Forrás: 2016 Getty Images/Charles Coates

Gyulay a találkozó alatt a Hungaroringet is bemutatta Carey-nek, valamint a szintén jelenlévő kereskedelmi igazgatónak, Sean Bratchesnek és a sportszakmai ügyekért felelős Ross Brawnnak, aki hármuk közül az egyetlen, aki már ismeri a magyar pályát. "Mindannyian a támogatásukról biztosítottak" - mondta a Hungaroring főnöke. - Ross Brawn kivételével egyikük sem járt még Budapesten, de a mezőny tagjaitól,

Csakúgy, mint mi."

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!