Megszületett Räikkönen második gyereke

Forma-1, Kimi Räikkönen, Scuderia Ferrari, Minttu Räikkönen, Olasz Nagydíj
Scuderia Ferrari's Finnish driver Kimi Raikkonen (2R) arrives with his wife Minttu Virtanen prior to the third practice session at the Autodromo Nazionale circuit in Monza on September 3, 2016 ahead of the Italian Formula One Grand Prix. / AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
Vágólapra másolva!
Ezúttal egy kislánnyal bővült a családja. A pletykák szerint Nico Rosbergéknél is úton van a második baba.

A finn MTV arról adott hírt, hogy megszületett Kimi Räikkönen és párja, Minttu második közös gyermeke. A kicsit több mint kétéves Robin mellé ezúttal egy kislány érkezett a családba, akinek a Rianna Angelia Milana nevet adták.

Räikkönen a feleségével, Minttuval Forrás: AFP/Gabriel Bouys

"Nagyon boldogok és büszkék vagyunk" - mondta tömören Minttu a tévécsatornának. Talán ez is közrejátszott a Spanyol Nagydíjon mindenki szívét megolvasztó jelenetben, amikor Räikkönen egy közös fotóval és egy dedikált sapkával jobb kedvre tudta deríteni a kiesése miatt könnyező kis rajongóját.

Úgy hírlik, Räikkönen után a tavaly visszavonult Nico Rosberg is újra apuka lesz: a Bild értesülése szerint felesége, Vivian a második gyermeküket várja. Ezt a feltételezést arra építik, hogy látták a házaspárt abban a monacói kórházban, ahol kislányuk, Alaia 2015-ben megszületett. Maga Rosberg azonban a lap kérdésére nem erősítette meg, hogy úton van a második baba.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!