Társoldalunk:

Megszületett Räikkönen második gyereke

2017.05.17. 16:35

Ezúttal egy kislánnyal bővült a családja. A pletykák szerint Nico Rosbergéknél is úton van a második baba.

A finn MTV arról adott hírt, hogy megszületett Kimi Räikkönen és párja, Minttu második közös gyermeke. A kicsit több mint kétéves Robin mellé ezúttal egy kislány érkezett a családba, akinek a Rianna Angelia Milana nevet adták.

Räikkönen a feleségével, MinttuvalForrás: AFP/Gabriel Bouys

"Nagyon boldogok és büszkék vagyunk" - mondta tömören Minttu a tévécsatornának. Talán ez is közrejátszott a Spanyol Nagydíjon mindenki szívét megolvasztó jelenetben, amikor Räikkönen egy közös fotóval és egy dedikált sapkával jobb kedvre tudta deríteni a kiesése miatt könnyező kis rajongóját.

Úgy hírlik, Räikkönen után a tavaly visszavonult Nico Rosberg is újra apuka lesz: a Bild értesülése szerint felesége, Vivian a második gyermeküket várja. Ezt a feltételezést arra építik, hogy látták a házaspárt abban a monacói kórházban, ahol kislányuk, Alaia 2015-ben megszületett. Maga Rosberg azonban a lap kérdésére nem erősítette meg, hogy úton van a második baba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!