Vágólapra másolva!
"Mindent megtettél, amit egy bajnoknak meg kell tennie" - írta a Twitteren, és egy közös gyerekkori képüket is kitette hozzá.

Bár az idényzáró éppolyan feszülten zajlott közöttük, mint az elmúlt három szezon általában, Lewis Hamilton, aki Abu-Dzabiban feltartással próbálta hibára kényszeríteni Nico Rosberget, szerda este szép üzenetben gratulált a csapattársa világbajnoki címéhez.

A Twitterre kitette egy gokartversenyen készült közös gyerekkori képüket, és kommentárként azt írta hozzá:

Bár a pályán számtalan konfliktusuk volt, amióta a Mercedes versenyzőjeként egymás ellen küzdenek a vb-címért, sőt többször össze is ütköztek, annak idején együtt nőttek fel, és Rosberg azóta is rendszeresen méltatta Hamilton képességeit, az F1 történetének legnagyobbjai közé sorolva őt.

„Ugyanabban a csapatban harcolunk a győzelmekért és a világbajnoki címekért. Lényegében lehetetlen barátoknak maradnunk egy ilyen intenzív és bonyolult versengés közepén – mondta Rosberg az Abu-dzabi Nagydíj után. – Az egymás iránti alapvető tisztelet azonban sokat segít. 13 éves korunkban egymás legjobb barátai voltunk, és ebből szerintem valami mindenképpen megmarad. Engem legalábbis máig elkísért ez az érzés, és azt hiszem, őt is. Ez átsegít a nehéz pillanatokon."

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!