Vágólapra másolva!
A háromszoros F1-es világbajnok autóversenyző videójáték szereplője lesz. Nem önmagát fogja alakítani.

Kevin Spacey, Sarah Michelle Gellar és Kiefer Sutherland nyomdokaiba lép Lewis Hamilton, a Mercedes háromszoros világbajnok autóversenyzője. Az F1-es pilóta a sporthoz semmilyen szálon sem kötődő Call of Duty (CoD) játéksorozat legújabb részében, az Infinite Warfare-ben tűnik majd fel.

A hírről először a francia M6 tévécsatorna számolt be, majd Hamilton is megerősítette az értesülést a Twitteren. A sportoló tulajdonképpen színészként vesz részt a játék fejlesztésében, zöld háttér előtt sétált, rögzítették a mimikáját, és hangmintákat is vettek tőle. A Call of Duty új része november 4-én jelenik meg.

Hamilton a Call of Duty: Infinite Warfare-ben Forrás: Lewis Hamilton/Twitter

„Én a Super Marión nőttem fel, az akkori grafika eléggé idejétmúlt – idézte Hamiltont az M6. – Így is imádtam, hihetetlen élmény volt. Lenyűgöző, hogy a játékok mennyit fejlődtek azóta. Most elképesztő megtiszteltetés, hogy egy másik játék részese lehettem, ezzel is sokat játszottam.”

Az Infinite Warfare a népszerű Call of Duty játéksorozat 13. része lesz. A CoD eleinte II. világháborús FPS játékokból állt, azóta viszont más idősíkokba is eljutott a történet. A következő epizód a távoli jövőben játszódik majd, ahol az emberiség a Naprendszer különböző kolóniáiban él, miután a Föld túlnépesedett, és az erőforrásait kiszipolyozták.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!