Vágólapra másolva!
Legyőz-e nyolc erős ember 800 lóerőt? A Red Bull kipróbálta, és a végén Daniel Ricciardo még egy drónt is lerúgott.

A Red Bullnál a télen sem bírnak magukkal. Miután nemrég azzal borzolták a kedélyeket, hogy leküldték Max Verstappent a kitzbüheli sípályán, most a bath-i rögbiklubnak eresztettek neki egy F1-es autót, ráadásul egy 2012-es RB8-at, amelyben még a durván 800 lóerős V8-as szívómotor dolgozott. A pilótafülkében ülő Daniel Ricciardo nyolc marcona rögbissel nézett farkasszemet, akik együtt kb. 900 kg-ot nyomtak, szemben az F1-es autó (szárazon) 640 kg-os tömegével.

„Hát, kicsit furcsa volt látni, ahogy a rögbisek éppen velem szemben sorakoznak fel a gyakorlókocsi mögé, de azonnal felébredt bennem a versenyszellem, a gyilkos ösztön átvette az irányítást, és mindenképpen le akartam győzni őket!" – mondta a még a szokásosnál is szélesebben vigyorgó ausztrál.

Hogy ki volt az erősebb, azt nem spoilerezzük el, de annyit azért elárulhatunk, hogy a végén Ricciardónak pont sikerült lerúgnia a kamerás drónt a rögbilabdával...

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!