Vágólapra másolva!
Egy sofőr és egy magángép készenlétben áll, hogy bármikor visszautazhasson Monacóba feleségéhez, a mindenórás kismama Vivian-hez.

Nico Rosberg napokon belül csatlakozhat az apává vált Forma-1-es versenyzőkhöz, és a Mercedestől engedélyt kapott rá, hogy a hétvégi Belga Nagydíjról bármikor hazautazzon várandós feleségéhez, Vivian-hez Monacóba, ha napvilágra jött a kicsi.

"Nico azonnal visszarepülhet, ha megszületett a csecsemő" - közölte Toto Wolff a Bilddel. A jövevény egyébként kislány lesz, de a nevét még nem árulták el Rosbergék.

A spái pályán egy sofőr, Liege repülőterén pedig egy magángép áll készenlétben, hogy adott esetben a német versenyző minél előbb párja mellett lehessen. "Nagyon jól érzi magát, és ez nagyszerű. Az orvosok a jövő hétre várják a szülést" - árulta el Rosberg, aki a jelenlegi mezőnyből Felipe Massától, Kimi Räikkönentől, Pastor Maldonadótól, Sebastian Vetteltől és Romain Grosjeantól kérhet gyermeknevelési tanácsokat.

Már beszerzett egy családi Mercedest is a garázsba, s mint elmondta, a nyári szünetben maga szerelte be a csecsemőülést. "Két órán át tartott. Az utóbbi időben ez volt az egyik legkeményebb élményem!"

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma–1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!