Vágólapra másolva!
A pénteki edzésnap után a Hungaroringen a hazai könnyűzenei élet sztárjai lépnek fel, köztük Demjén Ferenc, Charlie, Somló Tamás, Radics Gigi és a Magna Cum Laude.

A 30. Magyar Nagydíj ünnepére különleges koncerttel várják a közönséget a Hungaroringen július 24-én. Az első edzésnap után, este 6-kor a pálya alatt található nagy parkolóban felállított színpadon a hazai könnyűzenei élet olyan sztárjai lépnek fel, mint a Magna Cum Laude, Charlie, Demjén Ferenc, Lerch István, Radics Gigi, Somló Tamás, Tóth Vera, a Wellhello és a Beatrice.

A koncerten a Magyar Nagydíjra szóló jeggyel bárki részt vehet, de a korlátozott, kb. 10 ezer fős befogadóképesség miatt ehhez előzetesen regisztrálni kell a gpticketshop.hu honlapon. A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, Gyulay Zsolt elmondta, hogy a szórakoztató programmal is szeretnének a hazai közönség kedvére tenni, melynek az arányát az utóbbi években sikerült 25-30 százalékra növelni a Forma-1-es versenyen.

A hazai könnyűzene sztárjai lépnek fel a jubileumi koncerten Forrás: Farkas Péter - Origo

A pálya ettől függetlenül Németországban is intenzív reklámkampányt folytat, miután az ottani futamot az idén törölték, és Gyulay reméli, hogy a nézők jelentős része Ausztria helyett inkább Magyarországot választja. Az Origo GPhírek-nek hozzátette, hogy a jegyeladások „4-5 százalékkal" jobban állnak az egy évvel ezelőttihez képest, ami j eredménynek számít, ha figyelembe vesszük, hogy sok európai helyszínen és a tévében csökken a nézők száma.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!