Vágólapra másolva!
Persze csak akkor, ha nem történik valamilyen csoda: szűk egy hónappal a tesztelés kezdete előtt Brackleyben már az utolsó simításokat végzik a Mercedes 2015-ös versenyautóján. Videó.

Bár a motorszabályokban a Ferrari által felfedezett kiskapu jóvoltából a riválisok az idén tovább fejleszthetik az erőforrásaikat, mint eredetileg gondolták, a Mercedes sem ül tétlenül a babérjain: az Auto Motor und Sport szerint akár 50 lóerőt nyerhetnek a tavalyihoz képest, így az előnyük még tovább is nőhet. „Nem reflektálhatunk sokáig a sikereinkre, mert azzal értékes időt veszítünk" – ismeri el a csapatfőnök, Toto Wolff az előkészületeket és a brackley-i főhadiszálláson zajló munkát bemutató videóban.

Az El Mundo Deportivo című spanyol lap egyébként úgy tudja, a Mercedes autója külsőre is átalakul, hiszen az új W06-ot az eddigi ezüst helyett a „Kromo" fantázianevű, tükröt idéző krómszínűre festik majd, ami nagyon látványos lesz.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!