Vágólapra másolva!
Ő lett az első az F1-es versenyzők közül, aki élesben is kipróbálhatta az októberben bemutatkozó Orosz Nagydíj Hermann Tilke által tervezett helyszínét. Egy Infiniti Q50-nel tett meg néhány kört a pályán, és közben láthatóan jól érezte magát. Minimalista videó komoly menetzajjal.

A belgiumi futam után Sebastian Vettel lett az első F1-es pilóta, aki testközelből is megismerkedhetett az idén október 12-én bemutatkozó Orosz Nagydíj otthonával, a 18 kanyarból álló, Hermann Tilke által tervezett pályával Szocsiban. A Red Bull versenyzője egy Infiniti Q50-nel tett meg néhány kört az olimpiai falu környékén kígyózó aszfaltcsíkon, és láthatóan élvezte a vezetést, inkább ralis, semmint pályaautós stílusban támadva a kanyarok némelyikét.

"Miután egy Infiniti Q50-nel ma az egész pályán végigmehettem, elmondhatom, hogy a vonalvezetés gyors kanyarok és technikás részek érdekes egyvelegéből áll" - mesélte később Vettel. "Az F1-es autókkal óriási kihívást fog jelenteni, ezért már alig várom, hogy októberben visszatérhessek ide."

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!