Vágólapra másolva!
Az exversenyző egy milánói éjszakai klubban került összetűzésbe egy korábbi polgármester fiával. Felfüggesztettel megúszta.

Hat hónapos felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték a korábbi Forma-1-es pilótát, Eddie Irvine-t, amiért 2008-ban verekedésbe keveredett egy olaszországi éjszakai klubban. Az északír exversenyző Milánóban, a Hollywood klubban került összetűzésbe a város egyik korábbi polgármesterének fiával, aki meg is sérült az incidensben.

Irvine és a verekedés másik résztvevője, Gabriele Moratti egyaránt azzal vádolták egymást, hogy az eset közben üveggel próbálták megsebesíteni a másikat. A bíróság Morattit is elítélte, a büntetés Irvine-éval megegyező.

Irvine 1993 és 2002 között versenyzett a Forma-1-ben a Jordan, a Ferrari és a Jaguár színeiben. Pályafutása során négy futamgyőzelmet aratott, mindegyiket 1999-ben. Abban az évben a bajnokságban is csak két ponttal maradt el a bajnok Mika Häkkinen mögött.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!