Vágólapra másolva!
A Lotus versenyzője elégedett az utóbbi versenyeken nyújtott teljesítményével, és nem mondott le arról, hogy még idén megszerezze első győzelmét. 

A győzelmeket egymás után arató Sebastian Vettelt leszámítva Romain Grosjean gyűjtötte a legtöbb pontot a Koreai Nagydíjtól kezdve, aki az előző öt versenyből négyet a dobogón fejezett be, legutóbb nagy csatában maga mögött tartva Mark Webbert is. "A 2. hely Austinban különleges volt, tekintve, hogy a Red Bull mennyire erősen teljesített" - nyilatkozta Grosjean. "Büszke vagyok arra, amit csinálok, nem gondolom, hogy többet nyújthatnék."

A Lotus versenyzője még nem állhatott a dobogó legfelső fokára a Forma-1-ben, és idén a Brazil Nagydíjon lesz utoljára lehetősége megpróbálni ezt. Hisz benne, hogy meg tudja oldani a feladatot.

"Azért vagyok itt, hogy elhiggyem, képesek vagyunk megnyerni a futamot. Erre törekszünk" - mondta. "A pénteki nap és az időmérő után felmérjük, hogy hol állunk, de az itteni hétvége mindig eseménydús, ezért bizakodhatunk."

Utoljára az 1996-os Monacói Nagydíjon nyert francia versenyző, Olivier Panis személyében.

Romain Grosjean (Lotus) Forrás: AFP

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!