Vágólapra másolva!
Niki Lauda biztosította a hezitáló csapatfőnököt arról, hogy a Mercedesnél nincs veszélyben a pozíciója. Brawn pont ezt szeretné.

Ross Brawn csak azzal a feltétellel hajlandó a jövőben is a Mercedesnél dolgozni, ha ő marad a főnök. Noha a vállalatnál állítólag elavultnak tartják a csapatfőnöki tisztséget, és Paddy Lowe leigazolásával újabb tekintélyes szakembert vittek a csapathoz, Niki Lauda garanciát adott Brawnnak arra, hogy az ő kezében maradna az irányítás.

"Megegyezés született arról, hogy ő lesz a vezér" - mondta Lauda a Mirrornak. "Próbáltam meggyőzni arról, hogy maradjon. Most már minden tőle függ. Azt mondanám, 50-50 százalék (az esély arra, hogy marad vagy távozik)."

"Korábban voltak kisebb gondok csapaton belül, de mostanra mindent elsimítottunk."

Ross Brawn Forrás: AFP

Brawn valószínűleg az idény végén fog dönteni a folytatásról. Mint elmondta, amellett, hogy ő akar a "támpont" maradni a csapatnál, a motivációt is szükségesnek érzi.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!