Vágólapra másolva!
A francia versenyző nem örül neki, hogy a balesetekkel teli monacói hétvégéjéből sokan arra következtetnek, hogy visszatért a tavalyi énje.

Vegyes megítélésű volt a Lotus versenyzőjének, Romain Grosjeannak a tavalyi szezonja a Forma-1-ben: hiába vezetett többször is remekül, sok alkalommal okozott balesetet, és az egyik miatt el is tiltották egy versenyről.

A célja éppen ezért az volt 2013-ra, hogy száműzze ezeket a hibákat. Az első öt versenyen ez sikerült is neki, Monacóban azonban összesen négy alkalommal rongálta meg az autóját, s a Kanadai Nagydíjra egy tíz rajthelyes büntetést is kapott, amiért hátulról belerohant Daniel Ricciardo Toro Rossójába. A francia versenyző azonban nem örül azoknak a bírálatoknak, melyek szerint visszatért a tavalyi énje.

"Az emberek szeretnek mindenfélét írogatni és mindenfélét beszélni, de ez nem szórakoztató. Sokan elkezdték hajtogatni, hogy 'ez a tavalyi Romain Grosjean', pedig ez nem így van" - szögezte le a francia RMC rádiónak. A Totalrace-nek pedig hozzátette: "Monacóban mindig nagyon nehéz előzni. Én megpróbáltam, de nem jött be. Mégis mit akarnak? Azt, hogy felsorakozzunk egymás mögött, és ne harcoljunk?"

A Lotus támogatásról biztosította Grosjeant.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!